Ga naar Gentl Woman

Gentl MAN 50ML

Gentl man bestaat alleen uit kwalitatief de meest hoogwaardige ingrediënten met direct werkzame stoffen.

Subtotaal  14,95

Gentl man eerst uitproberen?

Leuk dat je een proefmonster Gentl wilt proberen. We sturen het graag naar je op. Hiervoor vragen we een bedrag van €1,50 voor de verzending en het sample. Dit verrekenen we met een toekomstige bestelling. Alvast veel smeerplezier!


*Zorg er voor dat alle velden met een * zijn ingevuld.

Why Gentl

Bekend van

Mens health
Playboy
Voetbal International

Het idee...

Ons idee voor een ‘ballen crème’ kregen we op het strand van Noordwijk. Het was een zomerse namiddag waarbij de combinatie van Corona, kitesurfen, zout water, jeuk en overduidelijk net daaronder geschoren voor hele mooie gesprekken zorgde ;-).

Hank Snel liet het idee ‘waarom is er eigenlijk niets voor mannen’ niet los en vroeg mij wat ik daar als vrouw van vond. We doken er samen in. Na twee jaar onderzoeken, interviewen, ontwikkelen, testen, verbeteren, en weer testen is ons product een feit. Wereldwijd de 1ste intieme verzorging voor mannen. Met recht een top product.

We wensen je alvast veel smeerplezier,

https://www.gentl.com/wp-content/uploads/2016/11/vivianne.png Viviane handtekening gentl

3c formule

 • Caring

  Gentl man verzacht en verzorgt de kwetsbare huid van de schaamstreek. De crème is dermatologisch getest en geschikt voor de meest gevoelige huid.

 • Cooling

  Gentl man zuivert en verkoelt de huid. Het herstelt wondjes, roodheid en vermindert jeuk en irritatie. Het remt de haargroei bij regelmatig gebruik.

 • Comfort

  Gentl man geeft een droog, fris en zeker gevoel. De huid blijft zacht ook bij wrijving. Geen seksuele beperkingen want zowel de smaak als geur zijn aangenaam.

Testiclemonials

Gentl MAN 50ML

Subtotaal  14,95

Next workday delivery

 • Je ontvangt een orderbevestiging per mail
 • Voor 18:00 besteld, dan is Gentl man onderweg naar jou!
 • De volgende werkdag ligt Gentl man op je deurmat. Geniet ervan!