Ga naar Gentl Man

GENTL WOMAN 50ML

Gentl woman bestaat alleen uit kwalitatief de meest hoogwaardige ingrediënten met direct werkzame stoffen

Subtotaal  14,95

377

Why Gentl

Bekend van

&

GENTL WOMAN IS EEN GEVOLG VAN GENTL MAN

Veel van de mannen die Gentl man gebruiken, deden hun beklag dat hun tubes door hun partners werden ‘gestolen’. Om huwelijkscrisissen te voorkomen, hebben wij Gentl woman op de markt gebracht ;-).

Een zijdezachte crème met de speciaal door ons ontwikkelde 3C formule die ervoor zorgt dat Gentl woman echt doet waar het voor staat. Volledig op de huid van de intieme zone afgestemd met hoogwaardige ingredienten die staan voor hun werkzaamheid.

Het geeft direct verlichting bij scheerirritaties, bultjes, roodheid, jeuk of ander leed. Het verkoelt, verzacht en verzorgt, gaat haargroei tegen en ruikt en smaakt lekker.

We wensen je alvast veel smeerplezier,

https://www.gentl.com/wp-content/uploads/2016/11/vivianne.png Viviane handtekening gentl

3c formule

 • Caring

  Gentl woman verzacht en verzorgt de kwetsbare huid van de schaamstreek. De crème ondersteunt de juiste pH waarde, is dermatologisch getest en geschikt voor de meest gevoelige huid.

 • Cooling

  Gentl woman verkoelt de huid. Het helpt bij scheerirritaties, bultjes, jeuk, roodheid en ander leed. Het remt de haargroei bij regelmatig gebruik.

 • Comfort

  Gentl woman geeft een zijdezacht, fris en zeker gevoel. De huid blijft soepel ook bij wrijving. En geen seksuele beperkingen want zowel de smaak als geur zijn aangenaam.

GENTL WOMAN 50ML

Subtotaal  14,95

Next workday delivery

 • Je ontvangt een orderbevestiging per mail
 • Voor 18:00 besteld, dan is Gentl man onderweg naar jou!
 • De volgende werkdag ligt Gentl man op je deurmat. Geniet ervan!
Laat knoppen zien
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Verberg knoppen